Tuesday, 16 February 2010

~Ezma, you jump, I jump! contest~



mata takmo pejam lak..tadi ngantok sesangat..skang tercelik terbeliak2 lak mata ni..haish...bile tak boleh tido inilah keje yang paling syok nak buat..skodeng2 blog orang..ngeh3..skodeng blog sana,skodeng blog sini,skodeng blog sinun..terjumpa la dengan blog ni yang buat contest..jadi,haruslah cik sha pun menyemakkan diri dalam contest tersebut..memandangkan cik sha ni teramat la gila sangat suka join2 contest ni ha walaupun tak pernah2 menang pun..hahaha..hampes..


contest ni diberi nama ~Ezma, you jump, I jump! contest~..dianjurkan oleh cik ezmaliza..tarikh tutup contest: 1 Mac 2010...silalah melawat ke blog beliau untuk tahu lebih lanjut tentang contest ni ye..meh2 klik banner kat bawah ni..





setelah dicabul laptop cabuk cik sha ni ha..last2 ade gak jumpe gambar jump2..punye la nak masuk contest..hak3..jeng2..ni dia gambarnye..




gambar cik sha bersama kawan2 senior cik sha time belajar dulu..pepagi bute turun ke pantai nak g mandi..muke semua pakat sememeh je..hak3..ni masa birthday cik yang berbaju merah di tengah2 itu..celebrate pepagi bute kat pantai..nak snap gambar lompat2 konon2 la..tapi hampeh je..ade yang melompat tinggi melangit..ade yang melompat badan tak terangkat(berat sangat kot..haha)..ade yang baru ready nak melompat..tapi cik sha suke gambar ni sebab nak tergelak tengok muke memasing..macam sengal je..tambah2 muke cik sha..owh..yang mane cik sha ye??haa..yang berbaju dan bertudung cokolat di belakang tu ha..melompat badan tak terangkat padahal time ni masih kurus..kui3..muke pun macam tengah meneran je..sembelit kot..hahaha..




ok la..mekaseh kepada cik penganjur..harap gambar ni boleh diterima la ye..hik3..bye2 semua..jom tido!!




bisik2::meh le kawan2 join ini contest..bagi ramai sket..
sape2 yang suke amik gambar lompat2 tu dipersilakan la masuk..enjoy!!



Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)

2 LOVE NOTES

Membebel dengan penuh hemah. Terima kasih!






 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com