Saturday, 9 January 2010

✿~gambar2 kahwin~✿

ari ni mud nk ngedit2 gmbo...gmbo2 kawen kakak aku,besfren aku n kwn kampus aku tahun lepas..ki3..mmg xde keje tul..konon2 nk tunjuk kreatif la..uwekk...muntah hijau terus..perasan x abes2 cik sha ni..huh...nah tgk la gmbo2 kat bawah ni...kalo cantek sila komen..kalo x cantek wat bodo je..jgn ngade2 nk komen..kang aku nanges kalo org kutuk2 aku...kah3...selamat menonton...(^_^)v




ni gmbo kawen kakak aku dengan pasangannye,sharimi...nikah 3 Oktober 2009,majlis 4 Oktober 2009...seminggu sebelum aku g konvo kat UMS...abg ipar aku berasal dari sabah..uuiii..jauh 2...kui3..majlis belah laki wat bulan 11 2009...yg kat sabah tu aku x ikut...sbb bln 10 ari tu aku dh prabih wit g konvo kat sna gak..so xde la gmbo nye kat aku...majlis kat sini kakak aku wat kt dewan perda BM..xnk susahkn mak aku ngemas2 rumah kta die..aku dgn sayangku telah diamanahkan utk menjadi pengapit...kah3...tgk2..ade 2 gmbo aku dgn sayang aku nyelit kat situ...gile glam tul..hahaha..skang tgl aku sorg2 jd ank emas mak sbb adik n kakak aku dh selamat mnjadi isteri org...so,aku leh la mbodek2 mak sesuke ati kalo aku nk ape2..kui3...nikmatnye idop aku..ngeee...(^_^)v






ok...yg ni pulak gmbo kawen kawan sekampus aku dlu msa blajo kat UMS...salmiah dgn psangannye,hafidz...ade aku tulis entri pasal mjlis kwn aku ni...skang aku nk tunaikan janji aku dlu kta nk upload gmbo kawen die...ni la die hasilnye pas aku dh edit2..kih3..majlis kwn aku ni berlangsung kt rumah die di pekan nanas,pontian,johor...alamat rumah die aku xthu k...kui3...sbb dh 2 thn x jumpa dgn die, so aku pun turun la ke johor tuk meraikn majlis hari bersejarah kwn aku ni...xde2 duit pun aku gedik2 gak nk turun sna..siap mintak duit tmbg kat sayang aku...ngahaha...ohhh...trima kasih syg...nnt ceq gnti balik duit tu eh..kui3...






lastly...yg ni gmbo kawen my BFF sejak aku pindah skolah n menetap kt penang ni..kami kawan since form4 smpai la skang...lebih kurang 10thn la dh kawan...huhu..kawen dh besfren aku ni...cantek kan besfren aku ni??mcm rozita che wan kan...ohh..aku terpegun tgk die msa majlis kawen die...mmg cantek sgt...besfren aku ni dh selamat menjadi suri hidup kpd encik kusyairi...aku kenal la jgk dgn husband die nih..tp kenal gitu2 je..besfren aku kenalkn 2thn dlu..ki3...majlis nikah 16 Disember 2009...majlis kawen 26 Disember 2009...msa majlis kawen die aku telah diamanahkan sekali lg menjadi pengapit pengantin pompuan...ohh...tahun 2009 dh 2 kali aku jd pengapit..bile la turn aku plk ye..ngahaha...haip...jgn nk brangan cik sha..p cri keje dlu..bru pikir pasal kawen..huhuhu...


ok..tu saje gmbo2 kawen yg aku nk share..cantik x aku edit??cakap cantik...kalo x kang aku cubit korg..ngahaha...sape2 nk upah aku ngedit2 gmbo sila kan la kontek2 dgn aku..nak aku edit gmbo korg dgn boifren ke,gelfren ke..gmbo g jln2 ke..gmbo kawen ke,tunang ke..gmbo ape2 je la...boleh2...sila2..aku suke edit2 gmbo nih...upah sgt berbaloi...hahaha...


sekian time kaseh...






p/s:gmbo kurang clear dlm blog...nk tgk dgn lebih jelas n besar sila click pd gmbr ye..
Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)

4 love notes:

Aelfi said...

pandai ye edit gambar.cantik :)

Dak Wan said...

Wah! Tuan punya blog bila plak eh?




Apabila Ulama Di Cabar!

♥CIK SHA♥ said...

Aelfi:ohh..trima kaseh..trasa malu plak..kui3...biase2 je 2..

Dak Wan:tuan punye blog masih muda remaja lg..xleh kawen..ki3...

mawar biru said...

shada..umur berapa erk..kurang pasti lak dgn umur anda



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com