Thursday, 24 December 2009

♥~BLACK & WHITE PHOTO Contest~♥



wah...mcm ye2 je aku ni...semangat gile nk join contest..1st time la ktakan...maklum le bru berjinak2 dgn dunia blogging ni..kui3...dh byk kali tgk logo contest ni kt blog org len yg aku singgah...tp xde lak aku p singgah kt tuan empunye blog yg wat contest nih...konon2 malu la nk join..hak2..poyo je...uwekkk...skali smlm singgah kat blog BFF aku..cik hanumhae...wahhh...die pun join gak rupenye...pastu die paksa2 aku join gak...*tipu jek...padahal aku yg jerit2 kt die ckp nk join skali...hak3...

pastu aku pun click la kt gmbr logo yg ade kt blog cik hanumhae..direct g kat blog tuan empunye contest...wahhh..mcm menarik je...bapak ramai gile yg join...cik hanumhae ckp tuan empunye blog ni opismate die...ooo...boleh la aku bodek2 hanum suh ckp kt opismate die bg aku mng..hahaha...xmalu gile...mcm aku sorg je yg msuk contest...uwekk...


hmm...pas tgk syarat2 contest rsa mcm nk join...tp syaratnye kena gmbar sorg2..aku ade ke amik gmbr sorg2??...jenuh la aku selongkar baby(laptop) aku ni ha...huaa...sume gmbr dgn kwn2..xde pun gmbr aku sorg2..huk3...yg syok2 sndri pkai hp ade la..tp x sesuai r nk msuk contest...huuu....skali nk tido tingat aku ade amik gmbr msa kenduri kawen kakak aku 2 bulan lepas..ade dlm pendrive...yeay!!!leh masuk contest...x sabo betul sbb dh nak tmt tempoh contest...smgt bgn pg2 terus selongkar lemari cri pendrive dlm henbeg..edit2 bg lawo2 sket...dan inilah hasilnya....ngee...


gmbr aku tgh syok sndri pgg bunge tgn pengantin kt atas pelamin...hua3...
disnap oleh kazenku cyg..
comey x??comey x???haha...
*bile perasaan perasan melanda diri..T_T

cik ezzan...
bg sya mng eh...hahaha...
suke2 ati je..wekk...

cik hanum...
tahniah kerana tlh berjaya bodek2 ceq mramaikan contest ni bg cik ezzan fenin...heee...



Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)

Post a Comment

Membebel dengan penuh hemah. Terima kasih!

0 LOVE NOTES








 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com