Friday, 28 May 2010

~selamat hari lahir sahabatku sayang...~



selamat bercuti buat semua..ari ni cuti wesak day..rasanye negeri2 tertentu je kot yang cuti eh..yang aku tahu selangor dengan penang..lagi negeri mana eh cuti??hehehe..ape2 pun selamat bercuti la eh buat semua yang tengah bercuti..boleh la jalan2..p cuti2 malaysia ke..p berdating ke..p mana2 je la..janji angpa semua enjoy..aku tak p mana2..memerap je dalam rumah..sok kot baru nak kuar..p beli barang dapur untuk mak dan p tengok SHREK..dah janji dah dengan my lovely kazen..paksa die teman..kah3..


today is my BBF's birthday..cik azlin sharina..die sambut sekali dengan wel2 day la..ahaha..sori dear..bergurau je..selamat hari lahir lalink..umo ang dah 24 tahun ok..dun act like childish anymore..ahaha..padahal diri yang bercakap tu yang selalu berperangai macam bebudak..tak padan dengan umoq..kan dear kan??kah3..tak kesah..cheq macam budak2 pun ang kawan jugak dengan cheq..sebab tu cheq sayang ang lebih2..hehe..

semoga ang panjang umoq..murah rezeki..so boleh la belanja cheq..hehe..pastu semoga ape saje yang ang impikan akan jadi kenyataan..hope ur dream to be a lecturer akan jadi kenyataan..pengalaman mengajar ade dah tu..ari tu jadi tutor..sekarang kan ang dah sambung master..(wahh!!cheq jeles ok!!) pas abis master nanti amik PHD lak..pastu leh la jadi lecturer..cheq doakan kejayaan sentiasa menjadi milik ang..amin..


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

ni la die kawan aku yang sambut besday die ari ni..ni gambar masa zaman2 aku study dulu..kami memang senget sedikit ye kawan2..ahaha..sian tau terpaksa dok atas lantai kat tangga sebab kerusi dah penuh dalam dewan tu..ni encik 'tom cruise' yang snap gambaq..aku paksa dia..kui3..sila abaikan cara aku duduk yang agak tidak sopan itu..ahaha..slim nye aku masa ni eh..huhu..ok..aku nak sambung buat ucapan..ini adalah selingan..hahaha..


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

eh dear..memandangkan umoq ang pun dah menghampiri suku abad..walaupun cheq yang dah melebihi dulu..ahaha..tapi, mana la nak tau kot kan tetibe jodoh ang sampai dulu..sila jangan lupe jemput cheq ok..kalau ang lupe..cheq majuk 10 tahun dengan ang..hahaha..jangan sebok tanya cheq bila..sebab semua keputusan ada di tangan kawan ang yang ang panggil encik 'tom cruise' itu..silalah bertanya pada dia ok..ngeh3..

akhir kata..semoga ang gembira2 saja walau di mana jua ang berada..cheq sentiasa ingat pada ang..walaupun kita jauh beribu ribu batu..nak jumpa pun payah..(last kita jumpa kat jalan masjid india..tahun lepas kot..hehe..) tapi cheq tak pernah lupa kat ang..kat geng2 kita yang kuat melantak itu..cik anum, cik leha, cik aini..oh! cik dayah pun kena sebut nanti die merajuk..haha..walaupun kita jarang2 sms apatah lagi nak tepon2 tanya khabar..kui3..tapi yang pasti angpa sentiasa ada dalam hati cheq..tapi angpa kena share la berhimpit2..sebab encik 'tom cruise' dah amik ruang yang banyak walaupun die kurus..ngahaha..



sekian saje ucapan besday untuk ang cik alin yang disayangi..rasa macam tulis surat cinta pulak..kui3..jaga diri ang baik2 eh sayang..cheq sayang ang sangat2..ade rezeki kita gather ramai2 eh..miss u dear..


bisik2:: owh..rindunye kenangan dengan kawan2 baik aku kat U dulu..uwaaaa...T_T



Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)

8 LOVE NOTES

  1. happy beday to her....hari ni pun beday mr.boyfie..jemput siinggah.. ^___^

    ReplyDelete
  2. selamat hari jadi
    semoga panjang umur dan murah rezeki

    ReplyDelete
  3. cakap kat dia selamat hari makin tua .. eh ! memandai jer aku

    ReplyDelete
  4. selamat hari tua alinn!! haha tumpang wish cni gak :p

    ReplyDelete
  5. epy besday...beza lwt smggu dr gua.

    ReplyDelete

Membebel dengan penuh hemah. Terima kasih!






 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com