Sunday, 11 April 2010

~header blog ku dah berubah wajah..weee...~



yuuhuuuu..header blog ku telah bertukar rupa..hehe..amacam??cantik tak??pink kaler gitu..kui3..one of my fevret colour other than blue,purple and white..sebenarnye dulu ada niat nak tukar template baru..tapi bila fikir balik banyak lak kerja nak kena wat nanti..huishh..malas la aku..hoho..ok..itu alasan yang sebenarnye..malas..kui3..


tapi aku rasa template ni pun dah ok kot..kemas je..tak semak mata aku memandang..lagipun aku suka yang simple2 je..tak suka la yang berbunga2 sangat..yang kartun2..rimas rimas rimas..bukan aku tak suka bunga katun semua tu..suka..tapi untuk blog ni biar lah yang simple2 je..yang penting isi penulisan blog aku kan??kui3..macam la hebat sangat aku ni menulis..selalu merepek meraban tak tentu hala je..pastu dah la panjang berjela jela..haha..


aku rasa untuk blog aku ni aku nak tukar2 header die je la..template tak tukar la kot..pakai yang ni je..sampai bila2..lagipun aku kan jenis setia pada yang satu..muahaha..muntahhhh..ni la header baru blog aku..weewiitt..



bisik2::owh..debar2..sok nak lapor diri kerja dah..heee..



Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)

5 LOVE NOTES

  1. tringin gak nk tukar..tp takde idea..ermm..ag pun tau tak cam ner nak edit kasi header 2 besar ckit..

    ReplyDelete
  2. wahh cantek! goodluck.. keja bebaik!

    ReplyDelete
  3. mr rulez::

    owh..header tu nak nasi besar ke kecik masa dok edit2 tu decide size pixel lebar dengan tinggi berapa nak buh..header saya ni 980x274 pixel..(^_^)

    ReplyDelete

Membebel dengan penuh hemah. Terima kasih!

 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com