Tuesday, 30 March 2010

~merepek meraban di pagi hari..~

adui..pagi2 dah dapat morning call dari ofismate maksu aku tanya pasai backdrop flash tu..huhu..nasib baik hari ni aku bangun awal..kul 8 dah terbeliak biji mata..kalau tak kul 10 baru nak bangun..kalau dah tido balik pas subuh..jangan harap aku nak bangun awal..huik??kantoi..keh3..rutin harian penanam anggur macam aku ni ha..tu je la..tak boleh pakai punya anak dara..hak3..


adui..bila nak kena panggil temuduga ni..banyak dah tempat aku mintak..takkan takda satu pun yang sangkut..ke gambar aku dalam resume tu buat orang macam tak yakin je nak amik aku kerja..kah3..ni ha gambarnye..macam budak sekolah je aku tengok..orang lain tengok ntah kata ape pulak..layak ke muke camni nak kerja..hak3..nape aku senyum nampak pelik ni??wakaka..memang aku tak reti nak senyum le..sumbing je aku nengok..bulatnye muke aku...waaaa...ngata kat diri sendiri nampak cik sha..haha..


*chumill tak aku??wakaka..perasan!!!*


uiii..biol lak pale otak rasa nak cari idea wat backdrop flash ni..huhu..ala..rileks le brader..ade 3 minggu lagi..haha..sesuke hati aku je..yela2..aku tengah bertungkus lumus buat le ni..jap g aku sambung wat lain..haha..nak merepek meraban dalam blog ni dulu..huuu..nak rileks jap pale otak..sat g petang nak format laptop anak mak angkat aku pulak..ni tengah sibuk mendownload laptop dia punya driver..huhu..oooiii..bz ngalahkan orang bekerja aku ni ha..hampeh je..bz konon..hik3..


emosi aku dah stabil..tu yang mai gila2 balik..hak3..camtu la aku..emosi macam angin ribut taufan..jap ok jap tunggang terbalik..huhu..memang aku tabik spring la kat sape2 yang boleh tahan dengan perangai aku yang pelik bin ajaib ni..terutama encik 'tom cruise' aku tu..aku buat la perangai macam mana pun dia tetap bersabar..nasib baik dapat orang penyabar macam dia..kalau tak lama dah kot aku kena tinggal..huhu..




bisik2::pagi2 aku dah merepek meraban..


Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 orang bagi nasihat:

ParkAir said...

lama betul aku x wat backdrop flash, dah berkarat kot skill2 ciput dulu. (-_-|)

embun d tengah malam said...

bagus la dah ok...i pula lain skit..banayk interview..sangkut belum lagi



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com