Koleksi Header Blog Penulis



Assalamualaikum. Hai!


Halaman ni sengaja aku buat untuk menghimpunkan koleksi header belog yang dah tertempek kat belog ni sepanjang aku berbelog. Semua header adalah hasil rekaan dan idea-tak-berapa-nak-kreatif aku sendiri. Semua aku kerah buat sendiri dengan skill yang ada menggunakan Photoshop. Takde la terer mane sangat, tapi boleh la. Untuk kepuasan diri sendiri. (^_^)



~Ini header pertama aku guna masa 1st time berblog.~


~Header kedua. Masih lagi guna tajuk belog *The Jouney of My Life*~


~Header ke-3. Tajuk belog dah tukar. *The Colours of My Life* pulak.~


~Header ke-4. Macam serabut sket, kan?~



~Header ke-5. Penuh dengan muka aku. Ada 7 kaler macam pelangi sebab ikut tema tajuk belog.~



~Header ke-6. First time tempek gambo bosar gedabak dan background lutsinar. Inspirasi dari header belog cik Irine Nadia Marcello.~


~Header ke-7. Tukar gambar je. Perasan comel dengan gambar tu. Ekeke.~


~Header ke-8. Tukar gambar lagi! Konon nak misteri sket muke tu. Padahal dah tempek berlambak muke dalam belog dan header yang lama. Keh3. Dan dah takde kerawang bunga.~

Photobucket
~Header ke-9.~

~Header ke-10. Simple saje. Dah segan nak tempek gambo diri sendiri beso-beso kat header. Hehe.~

~Header terkini. Guna nama sendiri sebab blog dah rebranding gitu.~


Tudiaaaaa. Dah berlambak jugak rupanya header aku dah guna eh? Tak perasan pulak dah bertukar-tukar banyak kali. Ekeke. Bertukar-tukar tu je banyak kali tapi konsep header tak banyak pun berubah. Simple nak mati. Kan? Hihi. Maklum le aku ni bukan le kreatif sangat pun. Ikut sesedap rase aku je. Janji aku puas hati dan sedap mata aku memandang. Header kan macam pengenalan belog kepada orang ramai dan pembaca. Ye dak?


Haa. Ni dah tengok hasil kerja aku ni ade ke yang berminat nak upah aku buatkan header untuk belog memasing? Boleh je kalau nak aku buatkan. No problem! Mur-mur je upah. Jangan risau. Haha. Menyempat lagi tu. Jangan lupe tau contact aku kalau berminat nak aku design header belog untuk korang. Bye. (^_^)


Sekian, terima kasih!


*Dikemaskini pada 20 Julai 2018.



Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)
 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com