Jenis Servis



Assalamualaikum. Hai!


Berikut adalah antara servis design yang saya jalankan di bawah jenama SF Design Lab. Saya bekerja secara freelance je tapi nak jugak ada jenama. No worries. Perniagaan saya ni berdaftar dengan SSM. SF Design Lab ni kira macam 'anak syarikat' RSCreative Enterprise.

Untuk maklumat lebih lanjut boleh klik pada pautan TERMA DAN SYARAT. Jangan malas nak kelik ye! (^_^)


Antara servis yang disediakan ialah :




Semua yang dinyatakan di atas memang pernah saya buat samada untuk customer atau diri sendiri. Boleh rujuk PORTFOLIO untuk tengok contoh tapi bagi yang saya ada tulis entri tentang produk tersebut je la. Kalau takda, harap maaf sebab mungkin saya tak berkesempatan nak update.

Sekiranya ada permintaan selain di atas seperti buku aturcara majlis, company profile, kad jemputan majlis dan lain-lain yang berkaitan memerlukan proses design, boleh la cuba tanya dan request dulu ok. Mana la tahu saya boleh membantu selesaikan dilema uols tu. Ecewah! Hihi.

Sweet Reminder !
  • Saya tak ambil rush order.
  • Wajib bersabar sebab kena ikut giliran
  • Kerja saya sedikit slow sebab takda jadual tetap memandangkan kerja di rumah yang banyak dugaannya. Sabor je la ye. Ampunnn.

Untuk pertanyaan lebih lanjut, saya juga boleh dihubungi melalui :
- Email : noorshahada@gmail.com
- Facebook : Shahada Fauzi 
- Whatsapp : 012 574 5051 [strictly no call]


Sekian, terima kasih.


Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)
 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com