♥Design Service♥



Assalamualaikum. Hai!


Berikut adalah antara servis design yang saya jalankan di bawah jenama RSCreative Design. Saya bekerja secara freelance je tapi nak jugak ada jenama. Hihi. Saya dah bahagikan ikut kategori bagi memudahkan anda membuat rujukan. Untuk maklumat lebih lanjut boleh klik pada setiap nama servis dan anda akan terus ke pautan tersebut. Service charges, terma dan syarat semua dah dijelaskan untuk setiap kategori. Jangan malas nak kelik ye! (^_^)


Antara servis yang disediakan ialah :

BLOG DESIGN (Blogger platform only)
Personal Blog
Business Blog/Blogshop
Personal + Business Blog

BUSINESS NAME CARD
Design only
Design + Printing

BLOG HEADER / FACEBOOK COVER
Graphic + Text
Doodle + Text
Photo + Text

COMPANY PROFILE
Design only
Design + Printing

MULTIMEDIA COURSEWARE(Educational)
Design + CD/DVD Burning

BLOG BANNER / WATERMARK
Text only
Graphic/Photo + Text

STICKER / BUTTON BADGE
Design only
Design + Printing

DOODLE DESIGN
Single [full/half]
Couple [full/half]
Family
Doodle with background

WEDDING DESIGN(Design / Design + Printing)
Invitation Card
Sticker
Thank you tag
Guestbook
Banner/Bunting
Button Badges



Semua yang dinyatakan di atas memang pernah saya buat samada untuk customer atau diri sendiri. Boleh rujuk portfolio untuk tengok contoh tapi bagi yang saya ada tulis entri tentang produk tersebut je la. Kalau takda, harap maaf sebab mungkin saya tak berkesempatan nak update. Seandainya ada request untuk design selain yang dinyatakan di atas [contoh : buku aturcara/poster/logo/lain-lain], boleh bertanya terlebih dahulu kepada saya. Berkemungkinan saya boleh buat. InsyaAllah.



Untuk pertanyaan lebih lanjut, saya juga boleh dihubungi melalui :
- Email : noorshahada@gmail.com
- Facebook : Shahada Fauzi 
- Whatsapp : 012 574 5051 [strictly no call]




Sekian, terima kasih.

Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)

Post a Comment

Membebel dengan penuh hemah. Terima kasih!

0 LOVE NOTES








 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com