♥Contact Me♥



Assalamualaikum. Hai!


Untuk makluman semua, aku ni bukanlah seorang yang banyak akaun laman sosial. Tak berapa gemar sangat. Malas nak handle akaun bebanyak. Dasar pemalas memang macam ni. Hihi.


Jadi inilah caranye korang nak hubungi aku iaitu melalui EMAIL, FACEBOOK Personal dan FB Blog Fanpage. Untuk akaun fesbuk tu sape yang nak jadi kawan, add je la aku jadi friend eh. InsyaAllah aku akan approve kalau aku dah skodeng fesbuk korang takde unsur-unsur yang mencurigakan. Yang fanpage tu korang LIKE je la kalau suka baca aku membebel panjang kat belog aku ni ha. Orait!




Ini EMAIL address aku :: noorshahada@gmail.com




Ini FACEBOOK personal aku ::







Ini pulak Fanpage Blog aku kat Facebook ::




Kalau ada sebarang pertanyaan ke, nak request aku design ke, nak tanye apa-apa soklan ke, pendek kata apa-apa je la tujuan korang kan, jangan la malu-malu nak kontek aku melalui medium yang tertera di atas. InsyaAllah..pasti aku akan bagi feedback dengan seberapa segera kalau aku online la. Harap bersabar kalau aku lambat reply. Jangan marah haaaa.


Sekian, terima kasih!


Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)





 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com