Wednesday, 21 July 2010

~dear my lovely sista!~

owh..dah 21 julai ari ni eh..cepat betol masa berlalu..uhuk3..sebenarnye hari ni besday adik aku..deq wawa gedebob..hak3..selamat hari lahir sis..semoga sentiasa dirahmati Allah dan rumahtangga aman bahagia sampai hujung nyawa..amin..adiah takdo la yo..tu cik abe mu bagi adiah sebijik rumah tu..cukup2 la ye..hik3..den memang kodokut..ekau pun tahu itu..hee..oh ye! den doakan ekau dapat anak pulak la ye tahun ni..mudah mudahan penantian 3 tahun ni membuahkan hasil tak lama lagi..den nak anak buah dari ekau pulak..kui3..





haa..ini lah die tuan empunye badan yang sambut besday die ari ni..ni pic masa die kawen 3 tahun lepas..itulah die adik ipar aku yang muke seiras dengan adik aku..macam adik beradik kan depa ni?? sampai sekarang kalau adik aku p berjalan jalan dengan encik suami die ni orang ingat adik dengan abang..siap adik aku kena ngurat lagi..hahaha..mentang2 badan die mantop macam anak dara lagi..takpe la dik..kite adik beradik kan memang keturunan awet muda..haha..hep2! tak baik riak..dosa dosa..astaghfirullah 'al-azim..^_^



dulu masa mula2 adik aku kawen ni kan..adik ipar aku ni panggil aku kakak..aku rasa macam "hei! apa panggil2 aku kakak ni..aku lagi muda dari kau la.." hahaha..macam tu la monolog dalaman aku..ntah ngan ape2..aku tak boleh terima weh die panggil aku kakak mula2 dulu tu..sebabnye die tua dari aku 3 tahun..wahaha..tak boleh blah..tapi lama2 dah terbiasa..lagipun memang patut la die panggil aku kakak..dah aku ni kakak adik aku kan..pangkat la tu..kire die hormat aku..heee..



haaa..nape?? terkejut ke aku dah ade adik ipar? betul la tu..adik aku kawen dulu..kire die yang first kawen then baru akak sulung aku..aku?? lambat lagi der..muda lagi ni..belum puas bergalak..kah3..ha'ah..adik aku langkah bendul sampai dua..terkejut?? watpe nak terkejutnye..dah jodoh die..nanti aku cerita pasal langkah bendul eh dalam entri yang lain..ni entri khas untuk wish besday adik aku..hehe..



ape2 pun aku doakan semoga ikatan pernikahan adik aku ni berkekalan sampai hujung nyawa dia..dia dapat suami yang cukup segala-galanye..cukup 'baik'..dan aku doakan semoga tak lama lagi depa dapat rezeki menimang anak pulak..dah 3 tahun menunggu dengan penuh sabar..semoga Allah memakbulkan impian mereka berdua untuk menimang cahayamata..amin..


dik..walaupun kau jauh duduk kat Melaka ikut suami tercinta kau..aku tak pernah lupa kau dan selalu rindu kau..(malu aii..hehe..) aku bukan ape..rindu nak gaduh2 dengan kau..kite kan macam hanjeng dengan miow2..erk..aku miow2 tau..hahaha..walaupun aku suke cari gaduh dengan kau..tapi aku tetap sayang kau dik..





bisik2:: i love you sis!!!♥♥♥♥♥

Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

12 orang bagi nasihat:

ken said...

sweet sister message =)

Anne Boleyn said...

happy birthay utk adek cik sha.. :)
semoga beliau dipanjangkan umur dimurahkan rezeki serta bahagia dengan suaminya tercinta. amin~ :)

p/s: jom baca citer anne boleyn di GH! :)

FarhanaDr said...

Wah.. Kahwin dulu dari akaknye.. Heehee.. Selamat hari lahir untuk adik cik sha ye.. Smoga berbahagia ke akhir hayat bersama suami tercinta.. :)

iqafi said...

yeay.yeay..
hepi besaday tu adik cik sya..:-)

Semoga panjang umur dan murah rezeki..semoga cepat dapat baby..:-)

bARdbOO said...

comel adik cik sha.. =)

♥CIK SHA♥ said...

ken::

owh..tenkiu2..hehehe..miss her so much ekceli..^_^

♥CIK SHA♥ said...

anne boleyn::

thanks hana 4 d wishes..hope that too..amin..

♥CIK SHA♥ said...

farhanaDr::

hehe..akak die mude lagi..tak bleh kawen selagi belum stabil..kui3..

thanks to u too..^_^

♥CIK SHA♥ said...

bardboo::

tenkiu mr. bard..hehehe..die comel sebab akak die pun comel..muahaha..perasan..

♥CIK SHA♥ said...

cik iqafi::

mekaseh cik iqafi..mudah mudahan doa cik iqafi makbul..amin..tenkiu dear..^_^

Jard The Great said...

diorg tunggu kamu kahwin dulu kot.. baru dpt anak. eehehehe..

papepun.. hepi belated besday to ur adik =)

Secalit Tinta said...

hihihi...terime kasih ea kakak ku yg tersyang... i love u 2 so much... i pun rindu u jugak... tu pasal laa beli berukbend nieh...hahahah... nnt leh borak2...



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com