Saturday, 17 July 2010

~bila beban kerja makin bertambah..~



wohooo..aku kat opis ni..konon2 rajin la nak wat OT yang tak boleh claim..hak3..kalau tak sebab aku kena format laptop kazen dan software2 yang aku ade semua aku simpan kat komputer opis..jangan harap aku nak mai opis..kui3..ni sebab terpaksa ni..huwaaaa..takpe2..sambil2 format laptop kazen leh setel keje yang berlambak2 tak settle lagi ni..asyik bertambah2 je kerja..huk3..




sebab tensen mikir keje yang makin bertambah tambah..sampai aku hangen2 lepas kat encik 'cinta hati'..tambah2 skang ni dah jarang sket berhubung macam dulu..lagi la aku suke suki p hangen2 kat die..huk3..ape punye gelpren ntah aku ni ha..naseb baek die masih bertahan dengan aku..jangan die lari sudah..mahu frust tonggeng2 agaknye aku..dah tua2 ni takde masa dah aih nak buang masa p cari kekaseh lain..huuu..sori sayang..u know me better right?? hangen kejap je..biase la tu..kekadang hormon tak betul sket bile tensen ni..heee..

*jangan jadi macam ni sudah..haha..*



gile sunyi weh opis ni..ye la selalu ade orang..ni aku sorang2..aku buka lagu kuat tak hengat ni haa..tak nak bagi takot..hak3..sape nak teman aku?? nasib baik kat USM ni ade pertandingan ape ntah kat padang nun ha..pastu student pun dah masuk belajar..ramai la jugak orang..kalau tak mesti lagi sunyi USM ni..menakotkan kot..sumpah aku tak datang opis kalau macam tu..hehe..




ingat dah setel semua sat g petang nak p tengok Despicable Me la..alaa..yang katun 3D tu..ramai kata best..dengar iklan kat hotFM pun depa kata best..terus tergedik2 aku nak p tengok..walaupun duit dok cukup2 makan je ni ha..hik3..takpe2..kang aku cashout duit sket kat mesin ATM tu..kalau tak sempat ari ni aku p esok je la..tapi nak kena p tengok jugak..tak dapat tengok yang 3D dapat tengok yang biase tu pun takpe la..janji dapat tengok..kan2??




ok la..nak setel keje jap eh..nanti malam aku rajin, aku update la blog aku ni..sejak kerja ni makin jarang aku update blog..ikut dan je nak update..on selalu je sebab nak baca blog orang yang aku follow..tapi nak update takde mood..idea berlambak lambak nak luahkan..tapi tak berkesempatan..huhuhu..see you guys...selamat bercuti hujung minggu..salam..



bisik2:: semak kepala otak fikir pasal kerja..adoi..T_T

Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)

6 LOVE NOTES

  1. semangat yea nak tengok wayang tue hehe

    ReplyDelete
  2. Cik Sha.. Ape tu cik sha kat belakang tu? Hehehe.. Saje jek kan takutkan.. :p

    ReplyDelete
  3. jgn tension2..meh gelak2 kat blog sy lagi..hehe..
    eh keja kat usm eh?bhgn mna ?

    ReplyDelete
  4. sudah lme xberkomen2 kt cik sha...bagus rajin bekerja mengumpul duit tuk kawen~~ngeee cik sha, mau tnye pasal laptop ckit r.

    ReplyDelete
  5. kerja kerja jugak kesihatan kena jaga kay. and amek lah masa untuk lapangkan fikiran sikit. nak gi tengok ngan sape tu. ngan 'chenta hati' yerr... :p

    ReplyDelete

Membebel dengan penuh hemah. Terima kasih!






 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com