Tuesday, 8 June 2010

~pagi-pagi dah membebel..haish..+_+~



selamat pagi semua..sekarang aku tengah memanaskan enjin ni ha..nak buat kerja tapi dok blur2 lagi..adoi..takdo idea nak mendesign untuk buat web ni..aiyoyo..owh idea!! tolong la mai..aku nak buat kerja cepat ni ha..kang kena bising2 lak..uhuk3..

eh2..pagi2 dah buka blog aku ni..saje p blogwalking sat..malam tadi tak sempat..terbungkang awai..ish3..tengah2 blogwalking tadi tersinggah kat blog 'budak tu' la pulak..aik..dah ade blog rupenye..takpe la..aku pun g jalan2 je tadi..semua ade hak nak buat blog kan..so aku pun tak kisah la..tadi pun sebab tersinggah..nak buat macam mana..bukan kita tahu kita nak tersinggah kat blog sape kan..aku main tekan je perkataan 'blog seterusnya' tu ha..

mesti terkejut die tengok muke aku terpampang kat feedjit die tu..kang kata aku busybodi nak amik tahu pasai die lagi pulak..maap le ye..takde sekelumit niat pun nak amik tahu pasai ang..tak sengaja tersinggah tu..kalau boleh buang aku buang dah tadi..jangan salah faham pulak ye..sat g tak pasai2 ang panggil aku 'ba alif ba ya' lagi macam ari tu..yang tu pun aku takleh nak maafkan lagi..

oh..forget about it shahada..ingat Allah banyak2 ok..hmm..tadi on the way mai kerja..macam biasa la..kat bridge konfom2 jammed punye..tambah2 nak g ke area bayan lepas..huishh..sabo je la..bersimpang siur dah kenderaan..ang nak masuk jalan ni aku nak kluar g jalan nun..tang situ la yang buat sesaknye..semalam je lenggang walaupun ari isnin sebab semalam sape2 yang kerja kilang bercuti..smooth je perjalanan g kerja semalam..hehe..

eh..sebenarnye aku epi sebab dah dapat mp3 lagu Bila Cinta..ala, OST lagenda budak setan tu la..yang version lelaki punye aku ade..hek3..dengan menggunakan kepakaran yang ade pada aku..aiseh..aku convert2 video lagu tu jadikan mp3 audio..huyeahhhh..suke2..sape nak??bak email kat aku..aku malas nak create akaun kat 4 shared..kui3..

ok la..aku nak buat kerja sat..enjin dah panas ni ha..pagi2 dah membebel tak ingat dunia..ape la nak jadi aku ni..ish3..dalam blog je kuat membebel..kat luar kurang kot..eh?? ye ke?? sape kenal aku die tahu la aku macam mana..kui3..


bisik2:: meh2..tengah bersemangat nak buat kerja ni..hehe..



Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)

9 LOVE NOTES

  1. jangan dok blog sangat nanti bos marah..kejer tetap kejer...kalo takda kejer...lain citer..

    ReplyDelete
  2. nak..! bagi kat email ni ley

    hana_pearlady@yahoo.com

    hehe..suke lagu tu. :)



    p/s: dah tengok nota cinta episode 2? jom tengok kat blog Hana :)

    ReplyDelete
  3. suka gak lagu..tue ngee =))

    tp da download cume mcm x best sgt jek.. nnti email kat kte..

    salinasaaid@gmail.com

    ReplyDelete
  4. cik sha..
    ang mmg terkenal ngan perangai suka bebel..bebel ja tak abes2..hahaha :p

    ReplyDelete
  5. jgn kuat bebel kt laki esok2 sudah la..

    ReplyDelete

Membebel dengan penuh hemah. Terima kasih!






 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com