Wednesday, 2 June 2010

~Mr. Black nyanyi lagu untuk Sofea Jane~

aku telah jatuh cinta dengan lagu encik Black yang tajuk Sofea Jane itu..boleh tak aku tukar tajuk die jadi Shahada..kah3..aku nak perasan sendiri..konon2 secret admirer tuju kat aku..kui3..berangan tak hengat aku ni..ahhh..mampuih p..angan2 aku..biaq p la kat aku..angpa layan je dah lagu ni..nah amik ni..video ni paling menarik kot bagi pandangan mata aku..yang lain lirik pastu belakang itam je mentang2 Black yang nyanyi..hahaha..yang video ni ade kaler2 pink..i like..memang ngam la dengan kaler feberet aku..hehe..jom kite karaoke sama2..




best kan lagu ni??owh..jatuh hati..jangan tanya aku kenape tajuk lagu ni Sofea Jane..ade orang cakap sebab Black minat sangat kat Sofea Jane..jadi lagu ni kire die tuju kat pelakon yang nama Sofea Jane tu..biaq p la tajuk die ape pun..janji lagu die sedap..tangkap leleh gitu..hek3..


bisik2:: eh2..dah masuk bulan 6 dah ek??cepatnye masa berlalu..T_T


Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

3 orang bagi nasihat:

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

waaaaaaaaa..tak dapat dengar...speker xleh gune...

~cik tiram~ said...

err.nak tanye gak.kenape sofea jane? haha..:D

violetless said...

sesap lagu tuh..tak nah dengar pon sebelum nehh..



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com