Sunday, 4 April 2010

~bukan senang nak puaskan hati semua orang..~

alhamdulillah..setelah bertungkus lumus bersengkang mata..tak tidur2 lagi sampai laa ni ha..akhirnya aku berjaya jugak buat banner flash yang maksu aku nak tu..sok aku bagi kat dia..nanti depa kat ofis dia tengok la sendiri..nak sangat huruf gerak2..ni dia aku bagi semua sekali bergerak2..amik ang..kui3..






malas dah aku nak fikir2..sakit pale otak dok fikir nak wat camna..tiap2 ari bangun tidoq je fikir nak buat macam mana..takdak idea langsung..ada aku membebel pasai idea ni kat>>SINI..last2 mai rajin..timbul idea..ni ha la hasilnya..sampai tak tido2..huhu..sok mata macam panda la..nak tido sat g tak bangun subuh lak..adoi..tunggu sat la..ada dalam sejam lagi nak masuk subuh ni..so mai kita merepek meraban kat blog ni dulu ye cik sha..haha..


apa pendapat angpa??ok dak yang aku buat ni??ke nampak semak??mata aku dah berpinar nak tengok..yang aku post ari tu dengan yang ni mana satu ok??aku suka yang aku post sebelum ni tu..rasa kemas sebab takdak bergerak2..cuma berkelip2 je hurufnye..yang kali ni bergerak2 hurufnye..dah depa nak sangat bergerak2..aku ikutkan je la..

harap depa puas hati..jangan nak komplen banyak2 lak..dah la aku buat depa tak bayaq sesen pun..buta2 aku buat free2..depa ingat senang kot nak buat..nak godek2 timeline satu persatu kat macromedia flash tu dah la sakit macam nak muntah..kalau tak check betul2 timeline kang berterabur tak tentu hala semua..dengan masa aku lagi yang aku guna ni ha..aku takdak mintak balasan apa2 pun..huhu..

susah kan nak puaskan hati semua orang??hmm..bila tak di beri kepuasan hati depa nanti di'bisik2' kat belakang..bila diberi pulak diri sendiri yang merana makan hati..ntah la..manusia kan??macam2 jenis ada..rambut sekarang pun dah lain2 kaler..lagi la dalam hati tu..takde siapa yang tahu..kadang2 perwatakan di depan nampak baik je..manis mata memandang..tapi bila di belakang keluar segala macam 'hantu' yang bersarang dalam diri..itu lah manusia namanya kan..

ok la..aku berhenti dulu kat sini..nak siap2 p solat subuh sat..lagi 20 minit lagi ni ha..pastu nak bummm..hanyut sat dalam 2-3 jam pun jadi la..pagi kang weng2 lak kat kenduri nikah kazen aku..pagi2 dah nak p sana tolong2 apa yang patut..maybe sampai petang..malam kelmarin p tengok2 sat je.tolong2 kazen aku hias hantaran dia yang tertinggal tak siap lagi..sok nak tolong rewang..aiyooo..nite2 la semua..eh??silap..morning..hehe..malam nanti aku update pasal kenduri kazen aku k..daaaa...


bisik2:: nampaknye tinggal aku je yang paling tua sekali di antara kazen2 aku sekarang ni yang masih belum nikah..huik??hahaha..takpa..aku awet muda..kui3..

Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)

2 love notes:

ParkAir said...

cantik tu, biasa la kalo jadi designer mmg banyak kritikan, ni tak kena tu tak kena..
baik nya hati wat pree, aku tolong wat kat member aku tapi dia x belanja lagi kfc hehe.

FarhanaDr said...

Wahhh.. Hebat dalam bab2 IT ni.. Saye hancus.. Huhu.. Takpe cik sha.. At least dah settle segalanya.. Ngee..



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com