Saturday, 27 March 2010

~owhh..idea!! tolonglah datang..~

dok mencari2 idea nak wat flash banner macam ni untuk event maksu aku nanti..huu..tapi sempat lagi berblog..keh3..tengah takde idea..ni setahun yang lepas aku buat..uhuk2..tensen nye la aih..susah beno nak dapat idea nye..tak tolong kang, maksu aku sendiri pulak yang mintak tolongnye..memang tak sampai hati la aku nak tolak..uwaaa...owh, idea!! tolonglah datang..memang berkarat tahap melampau dah otak aku ni ha..dah lama tak polish..dah keje nye asyik membesokan badan je kat rumah..wakaka..






hurmm.. tadi bertungkus lumus aku mencari cara nak post file SWF ni kat blog ni ha camne..payah bebeno la aih..last2 berjaya jugak..weee..aku buat ni guna macromedia flash 8..dah lama tak explore ni dah lupa sikit camna nak buat bagi yang efek gerak2 macam tu..nak kena main dengan timeline..aduiii..walaupun yang ni takde la cantik dan hebat mana..tapi bagi aku susah tau nak buat kalau takda kemahiran..huhu..maksu cakap yang untuk tahun ni dia nak ada banyak2 sikit pergerakan..macam perkataan tu ke bergerak2..aiyoyo..nak kena belek coding la pulak ni..uhuk2..



hmm..ada lagi berapa minggu je ni aku nak setel wat menda alah macam ni..uwaaa..harap2 aku berjaya la mendapat idea nanti..kalau dah siap nanti aku tempek lagi dalam blog ni eh..sape2 yang rasa nak komen ke nak ngutuk ke nak bagi idea ke sila2 la..aku terima je dengan hati terbuka..huhu..




bisik2::harap2 aku berjaya la siapkan dalam masa terdekat ni..amin..


Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

3 orang bagi nasihat:

fitri oh fitri said...

sgt hebat anda. come laaa.





http://fitridzulkifli.blogspot.com

embun d tengah malam said...

:)

leayomeishu said...

wahhhh!!report.mak.ko.dok.bebel.lam.nee..hahaha..



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com