Tuesday, 30 March 2010

~slurpppp...yummy!!!~

tadi iklan nuffnang dok tergedik2 menari kat tepi blog aku ni ha..www.slurpee.com.my punya..comel je..aku pun teringin nak tengok pasal ape iklan tu..jadi aku click le..eh??boleh ke click sendiri eh??lantak la..aku nak sangat tengok pasai ape..hehe..


belek2 sat website tu tadi..rupe2nye pasal pertandingan video..promote minuman slurpee 7E..the coolest drink on earth katanye..ooo..kena submit video la ni..dah nama pertandingan nye My Funniest Slurpee Video..kena rakam satu video yang kelakar tentang minuman ni ha..banyak gak yang dah masuk..eh??banyak ke ramai ni??haha..tibai jek la..sama je maksudnye tu..


dalam banyak2 video..yang ni paling kelakar la bagi aku..sebab ape aku kata kelakar??sebab ekspresi muka depa yang selambe je tu walaupun takde dialog macam video2 yang lain..yang muke pompuan tu paling aku tak tahan tengok..pastu muke laki tu dok tercengang2 tengok pompuan tu..hehe..nah la korang tengok sendiri..nak tengok lagi banyak video p je kat sini>>www.slurpee.com.my






hehe..nice kan??ade ke sape2 nak join contest ni??banyak lagi masa kot..p la jengok sendiri website tu eh..malas nak cakap banyak2..nak tido dah..kang tak terbangun lak sahurnye..sok mahu puasa lagi..owh..tinggal lagi 5 hari..chaiyok2 cik sha..


bisik2::best ke air ni??nanti nak try p beli la..hehe..


Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 orang bagi nasihat:

embun d tengah malam said...

hahahha..kalau click sendiri mana nk dapat aper u...lau mcm tu i nk click 1000 kali satu hari..hahhaaha

♥CIK SHA♥ said...

haha..x dapt ape2 ke??ala..rugi la mcam ni..kui3..



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com