Tuesday, 30 March 2010

~meh kite terjah blog cik konah..sempoi!!~

ok..ni 1st time aku buat blog review..sebab aku betul2 tertarik dengan blog cik konah ni..gile sempoi..aku suka baca ayat2 die yang selamba tu..memang gelak guling2 pecah perot aku baca..nak nangis pon boleh jadi gelak..wakaka..mekaseh la cik konah..memang ang ni penghibur di kala duka..walaupun aku tengah hepi skang ni sebab masalah semua dah setel dengan cinta hati...alhamdulillah..dah aku hepi maka semasa membaca setiap entri cik konah ni aku tergelak la kuat2 seorang diri..sampai mak kata aku gila gelak sorang2..sampai ati mak kata anak mak gila..wuu..


ni ha aku ada capture sikit rupe blog cik konah..dia punye header tu pun dah kelakar ok..cube belek betul2 apa ayat2 yang ada kat header tu..pastu aku mula la membelek satu persatu entri cik konah ni ha..pas baca satu entri ketagih nak baca entri yang lain..macam dapat dadah la pulak aku ni ha weh..hahaha..serius best..walaupun dia membebel panjang berjela..(maap le cik konah kata ang membebel)..tapi aku suka ok..sebab aku pun kalau membebel memang panjang berjela jela tak hengat dunia..sampai terlebih muatan panjang..kira boleh geng dengan aku la cik konah ni..ngahaha..gimme 5 cik konah!!!





aku belum habes baca lagi semua entri cik konah ni sebenarnye..tapi hati tergedik2 nak tulis entri pasal blog dia..haha..sampai ayat ni letrik rumah aku pun syot..suis utama jatuh..sebab guruh kat luar kuat nak mati..lappy cabuk aku ni pun mampuih le sebab aku pakai letrik..bateri laptopnye dah takleh berfungsi..maklum le cabuk la katakan..4 tahun dah umo lappy aku ni ha..hampeh betul..sakit ati aku..hangen je rasa..aku tengah syok2 sendiri nak buat review blog cik konah ni tau..potong stim betul..dah aku terlupe apa aku nak tulis tadi..haishh..


ok..sambung balik..ape aku nak cakap tadi eh??hmmm..haa..pasal ciri2 blog cik konah ni ha..aku tengok follower cik konah ni tak ramai..ada 20 je termasuk aku..akulah yang ke 20 tu..hek3..cik konah ni comel je aku tengok walaupun dia kata dia gumuks..sila jangan kembang ye cik konah..wahahaha..tapi blog cik konah ni sumpah best la bagi aku..walaupun takde la berinfomasi sangat..lebih kepada personal kot blog cik konah ni..tapi sangat terhibur dengan semua entri2 beliau..santai ok..best baca..untuk hilangkan stress ke hape..memang setiap entri beliau ni setakat yang aku baca, semua nye buat aku tergelak terkekek kekek sorang diri..tak percaya??p la jengok sendiri blog cik konah ni kat sini>>CIK MARKONAH




bisik2::eh..dah la..aku nak sambung baca entri kat blog cik konah..bubye..
CIK MARKONAH..saya promote belog cik konah ni..takde adiah ke??muahahaha..
rajin2 le update eh cik konah..ai like ur blog..(^_^)





Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 orang bagi nasihat:

cik markonah said...

hahahahah...weh weh, aku taip ni sambil menangis weh...ahahahha...ermmm aaaa...adehhh...hehehhehe...ape aa nak cakap...ermmmm....

tengok tengok...tak terkata aku dah haih...

newway time kaseh la sebab sudi baca belog aku neh...walaupon follower aku hanyalah 20 orang...ok la tu...kalau ramai sgt nanti masuk paper kosmo lak aku macam hanis zalika...hahahaha...

newway, thank u...

♥CIK SHA♥ said...

hahah..ko memang lawak la konah..adui..meleleh air mata aku..



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com