Saturday, 13 March 2010

~Derita Merindu - Ahli Fiqir~

salam semua..


sebenarnye takde mood nak update blog sebab aku tak berapa sehat ni..demam dengan air hidung asyik dok meleleh tak henti2..eeeuuuwwww..cik sha pengotoq..hak3..takpe la..walaupun hujan2 macam ni sebenarnya sedap lagi tido dengan keadaan kesihatan aku yang tak berapa ok ni..tapi aku tahan nafsu tido aku tu..keh3..nak update jugak blog ni walaupun tak tahu nak merepek ape..kui3..


ok2..actually, aku nak share lagu ni ha dengan angpa semua..Ahli Fiqir- Derita Merindu..aku tahu semua orang dah ade kot mp3 lagu ni..aku peduli ape..nak jugak share dalam blog ni..haha..ari tu masa drive terdengar lagu ni kat corong radio..macam best lak..masuk telinga..aku ni kurang sikit pasal muzik2 rap ke, indie ke..tapi kalau sekali dengar dah suke tu maknanye best la tu bagi aku..hoho..

nah le layan lagu ni dengan lirik sekali..boleh ikut melalak sama..




best tak??aku suka la jugak lirik lagu ni..die punye rentak lagu pun best..leh masuk gak dengan telinga aku..walaupun lagu ni takde la kena mengena dengan life cintan cintun aku..keh3..tapi sedap dengar..layan je..sape2 yang belum ada mp3 lagu ni dan rasa nak download..silalah click di sini>>Derita Merindu-Ahli Fiqir..enjoy listening!!!


bisik2::aku nak melalak sat lagu ni..bagi tambah lebat hujan kat luar tu..haha..

Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)

4 love notes:

embun d tengah malam said...

semoga cepat lega demam

♥CIK SHA♥ said...

embun d tengah malam::

mekaseh2..arap2 sembuh cepat le demam ni..

ParkAir said...

ciannyeee.. tapi jangan makan panadol bnyk2. bahaya tahu.

♥CIK SHA♥ said...

parkAir::

hoh???ye ke??dah berbiji2 ni aku telan..wuu..



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com