Saturday, 6 February 2010

~wang seok hyun::budak kecik yang comel dan berbakat..wink2..~

meh kite tengok bakat budak cilik ni ha...owhh...comey betul budak ni..macam jyun pyo a.k.a lee min ho dalam cite "BOYS over FLOWER" tu pun ade gak..tang rambutnye tu..ngahaha..comel owh budak ni..besar nanti mesti kacak bergaya...hik3..pandai betul berkata-kata..pastu pandai buat ekspresi muka lak tu..menari pandai..berlakon pun pandai..dengan aku2 skali ikut die menangis masa die test berlakon dengan sorang penonton rancangan tu...macam real weh..huhu..


owh..pendek kata budak ni memang berbakat besar...walaupun aku tak faham sepatah haram pun ape yang dorang ni cakap sebab bahasa korea dan takde subtitle..tapi enjoy la tengok..boleh tergelak2 lagi tengok keletah budak ni..tensen pun leh hilang tengok budak kiut ni ha..meh tengok sama2 meh..






comel kan??kalau aku ada anak macam ni nanti..aku kurung dalam rumah..takot kena culik...hahaha..tolong la cik sha ni..kawen pun belum ada hati nak cakap pasal anak...tskkk..T_T


bisik2::kacak owh jejaka yang wat ekspresi muka dengan dak ni..yang berlakon sama dengan dia pun kacak jugak..uik??mata keranjang tul cik sha ni..pantang nampak jejaka berdahi licin..ngahaha..sori mr. riesha..tak salah kan mrs. riesha mu ini nak mencuci mata...ki3..



Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)

2 love notes:

Ena said...

cuci jgn x cuci cik sha.. heh3x..
a'a.. memg cute sgt muke budak tu..

♥CIK SHA♥ said...

hehe..tu la ena..sekali skala cuci mata bagi bersih..muahaha..cumil kan dak tu...suke tgk die..



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com