Friday, 12 February 2010

~senaman paling cool di kala bosan~



ngahaha..lawak beno..tak tahan geli perot aku tengok aksi pakcik ni menari..dah macam2 versi tarian aku nengok aih tuk lagu nobody by wonder girls ni..tapi yang ni memang aku tak tahan tengok..punye la femes tul dak wonder girls ni..sampai tang tarian depa pun orang leh hapal dan ikut nari sama..pasni aku pun nak try la..ngahaha..leh wat senaman kuruskan badan..kui3..meh la nengok aksi jejaka ni ha menari..adoi..macam2 betul..





kepada sape2 yang rasa ngantok ke..bosan ke..masa kat opis..leh la ikut jejak pakcik kat atas ni eh..konpom pastu tak ngantok dan bosan dah..ajak je 1 opis skali nari..ala2 wat senaman hilangkan malas di tempat kerja..muahahaha..


bisik2::dulu poco2 femes..tapi dah diharamkan sebab pergerakan ala2 macam cross salib..
haa..amik lak tarian wonder girls ni ha..nampak sexy je..hik3..



Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)

2 LOVE NOTES

  1. weh serius aku ngantok2 kat opis buka ni trus besar bulat ja biji mata aku...wakakakakakaka~ =))

    ReplyDelete

Membebel dengan penuh hemah. Terima kasih!

 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com