Friday, 19 February 2010

~meh kite jawab soalan exam sama2~

ala..ni yang den maleh ni..kena tag dengan my BFF, cik hanumhae..saje je nak suh i buang masa kan u ni buddy??menci tau i!!!ok2..memandangkan i sayang u..i turutkan kemahuan u tu..aiseh..ber "i" "u" lak cik sha ni..uwekkk..haha..


1st time cik sha main tag-tag ni..x pernah2 weh..nda reti mo main ba..kui3..hoh!!merepek2 je cik sha ni..kalau tulis entri takde bebel2 tak boleh ke??dah2..p wat cepat soalan2 tag tu..cik hanumhae..sile la ang baca jawapan kepada soalan2 tag yang ang suh aku jawab nih..hoho...


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

~1st Q :: where is your cell phone?~
ni ha tercongok kat sebelah dok cas..bateri dah kiok..tapi harus di sebelah ye..nanti 'cinta hati' mesej2 senang nak reply..tapi skang die dah kroihh2..huh!!


~2nd Q :: relationship?~
2nd daughter for my mom..lil sis for my big sis..big sis for my lil sis..
soulmate for my soulmate..wink2!!^_^


~3rd Q :: your hair?~
haip2!!aurat..xleh bgtau..babap kang!


~4th Q :: work?~
part time nurse for my grandma..part time teacher for my lil bro(kazen lo)..part time zoologist for my hamsters (ahmad bobo dan nur momo)..fully 'penganggur terhormat'!!!hak3..


~5th Q :: your sister?~
i'm in the middle..both of my big n lil sis has married oredi..


~6th Q :: your favourite things?~
ermm..what huh??kalau jawab 'diri sendiri' boleh tak??hak3..


~7th Q :: your dream last night?~
owh..sumpah tak ingat..aku tido mati dowh..letak je pale atas bantal..baru baca2 surah takdan habes dah hanyut..sedo2 mak kejut suh bangun subuh..kui3..


~8th Q :: your favourite drink?~
of coz la MILO AIS!!!my fevret drink..sampai pernah kena tegur dengan akak kafe masa kat kampus..tak sempat order die dah sebut dulu..
akak cafe:"milo ais kan dik!!jangan minum milo ais sangat..nanti dapat anak kaler coklat.."
aku:(monolog dalaman)huh??ade kaitan ke??x logik betul..suke saya la nak minum milo ais pun..sebok je akak ni..
hahaha..sampai akak tu dah tahu fevret drink aku weh..


~9th Q :: your dream car?~
hmm..belum pikir lagi..skang xdo wit nak pikir pasal kereta idaman..dah ade wit nanti baru nak pikir dan wat pilihan..hehe..tp 'cinta hati' cakap nak belikan aku kereta sorong yang tayar 1 tu..pastu nanti die sorong je aku..hampeh sungguh!!


~10th Q :: your shoes?~
owh..kaki aku boleh la tergolong dalam kaki yang comel2..saiz 4@5 la..ikut jenis kasut..hee..susah nak cari kasut yang cantik2 sebab jarang yang ade saiz kecik2 macam kaki aku..sungguh haru..huhu..


~11th Q :: your fears?~
lost the feeling of love..owh tidak!!


~12th Q :: what do you want to be after 10 years?~
a good daughter that can take care of my mother when she getting older..a 'mithali' wife for my husband..a good mom for my childrens..a great businesswomen insyaAllah..


~13th Q :: who did you hang out with last weekend?~
melepok di rumah ngadap telebisen..saya bukan jenis kaki rayau..harap maaf..


~14th Q :: missing?~
my childhood's life..my friends..my arwah abah..T_T..and ofcoz my soulmate..


~15th Q :: what are you thinking about right now?~
bila rezeki aku nak dapat kerja datang..nak kumpul wit nak kawen..nak bayar hutang PTPTN..nak besarkan rumah mak..nak jadi kaya..arghh..macam2 ade dalam pale otak..


~16th Q :: favourite colour?~
owh!!i'm so addicted with PINK..but i do love WHITE,BLUE,PURPLE and other soft colours too..sometimes BLACK also can attract my attention..


~17th Q :: love?~
love my mom..love my family..love my Allah..love my Islam..love my prophet Nabi Muhammad SAW..love my soulmate..


~18th Q :: so who want to share their one? how about?~
sape2 yang nak jawab sila la tag diri sendiri dan jawab ye..cik sha malas nak tag-tag orang lain..hohoho..


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~


fuhh!!berjaya jugak cik sha jawab semua soalan2 tag ni ha..cik hanumhae..adakah ang berpuas hati dengan jawapan2 aku ni ha??sila bagi markah penuh ye..jenuh nak jawab tau..banyak beno soalannye..macam jawab exam lak..haha..


ok la..dah lewat ni..cik sha mahu melabuhkan tirai mata..nite kawan2 blogger semua..jom tido!!zzz...


bisik2:: macam syiok lak main jawab soklan2 tag ni eh..kui3..
Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)

6 love notes:

nuhan said...

haha aku pon 1st time kna tag weh..xreti gak menatang2 tag ni..wakaka ;p

ish3..jwb soalan tag pon nak bebel2 gak ang ni..mmg hobi bebel ja ang ni..kuikuikui ;p

apa2 pon thanx! :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

uishhhh. ajin jawab tag neh~

miloicekaw1119 said...

kt suka milo ais jugak!!!!!!

♥CIK SHA♥ said...

nuhan::
ngahaha..tahu xpe..bebel dah menjadi hobi aku skang ni..kui3..

lolly::
ahaha..ni kerja orang yg xda kerja..rajin ke sya??weewiittt..mekaseh2..hak3..

miloicekaw1119::
gimme 5!!!boleh wat milo ice fans club la cmni..hik3..

syaira said...

jwpn tag tbaek!!
huhuhu,smoga bjaya kjar impian sis nk besarkn umah dan byr ptptn ekk,,,gud luck sis

farhana ghafar said...

huish rajin nye jawab2 tag ni..eh macam nak sama lak ngn komen lolly hehe. Hmm~hana ada kene tag gak tapi ntah bila lah nak buat. Adeyh. hmm~jalan2 kat sini. Hit me back kayh :)



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com