Tuesday, 23 February 2010

~lab setori by tailor switch~

ahahaha..aduhai..gelak pecah perot cik sha tengok vid clip ni..sengal betul..tailor swicth a.k.a taylor swift celop..kah3! taylor swift celop ni lelaki yo..macam nyah je dah cik sha tengok die dressing cenggitu..hak3..


amaran!!!video ni sedikit lucahs le bagi cik sha..tang kat katil tu..astaghfirullah..adui la..hahaha..tapi muke penyanyi nye memang tak bleh blah..nyanyi dengan penuh semangat lagi tu..meh tengok..






link vid ni cik sha dapat dari blog Mai.Punya.Celoteh..p la kat blog die kalo nak tengok lagi gambar2 hot "lelaki" yang dah bertukar jadi pompuan..cun gilos! kalah pompuan..jeles cik sha yang kurang nak cun ni ha tengok depa..memang nampak pompuan abes weh..


bisik2::elok2 jadi lelaki nak tukar jadi pompuan lak..apo la..

Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)

10 love notes:

♥♥syahadah♥♥ said...

syok sendri la mamat ni ..dah la huduh...hahahaha

♥CIK SHA♥ said...

hahaha..tu la akak..tahu xpe..nak termuntah sha tengok..

amirah said...

hahaha...lawak r..
part last 2 xsenonoh..
haiyoo

♥CIK SHA♥ said...

haha..bongek je dorg ni kan mira??ntah ngan ape2 betul..

ParkAir said...

hahahaha kerbau pun ada!! hadoi senak perut aku gelak!

♥CIK SHA♥ said...

hahaha..tahu xpe..aku pun memula x perasan kerbau tu..tengok 2nd time baru perasan..siot je..kah3..

nuhan said...

kahkahkahkahkah bengong ja masing2.. nak termuntah ja rasa tgk..last part tu xtahan siap pegang lg teeettt..aduii la..rosak2..hehe~

♥CIK SHA♥ said...

ahahaha..tu la aku kata vid clip ni lucahs..sengal je depa nih..nak je aku pelangkung sekor2..hahaha..

Darkbatman said...

hahaha..sengal la video ne..sbr jela.. geli jer rase...ahahaha..ak normal lg..ahaha..syukur..

cik EPAL said...

hahahaha :D



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com