Sunday, 7 February 2010

~kalaulah aku pandai main piano....~

waahhh...aku teruja tengok budak kecik yang berbakat ni main piano...sangat2 la berbakat budak kecik ni ha..nama die wang seok hyun...ade aku tulis entri pasal die..sape belum baca p tengok kat sini...walaupun ni salah satu scene dalam movie korea bertajuk "Speedy Scandal"..tapi ni die main betul rasanye..cube korang tengok sendiri video kat bawah ni...hebat weh..








ni yang wat aku rasa nak belajar main piano ni..hehe..berangan tak habis2 cik sha ni...tapi, kalau lah aku pandai main piano kan best...nanti masa kenduri kawen aku, leh aku mainkan satu lagu guna piano untuk suami aku...konon2 nak tunjuk ke'romantik'an aku ni ha kat husband aku..padahal tak romantik langsung pun aku ni...ngahaha..masalahnye nak main pun tak reti..takat men rekoder boleh la..tu pun dah lupe kot not2 nye..maklum le, dah lama tak main..main pun masa skolah rendah dulu2..hak3..


takpe2..nanti aku dah kawen..aku nak hantar anak2 aku p kelas piano..biarlah umi nye tak reti main..asal anak2 pandai main..nanti2 leh aku belajar dengan anak2 aku..time anniversary, aku leh la mainkan bermacam2 lagu tuk suami aku guna piano..hak3...berangan lagi cik sha ni...haip2!!dah2..p melukis kartun tu ha..bile ntah nak siap..asek main je lebih...kui3..


bisik2::arghh...tensen..tangan dah keras..tak reti nak lukis kartun dah..cmna nak lukis guna photoshop ni..aku reti lukis kartun kat flash je..huaaa...T_T

Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)

2 love notes:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ngeeeee.

l0lly pandai main piano.

meh2 blajar ngan l0lly.

Eyriqazz said...

aku pun teringin nak blajar piano



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com