Monday, 18 January 2010

~WITHOUT BORDERS CONTEST~

untuk kesekalian kalinye..cik sha men'join'kan diri masuk contest lg..ni contest yg ke-5..wah3..byk betul contest aku masuk..ish3..tamak tul..cukup2 la tu cik sha..cemuih org dok tgk muka hang ja masuk contest...huhuhu...eh..biar la..belum tentu menang pun..masuk tuk suke2 je..kalo menang alhamdulillah...rezeki la tu..hehehe...

contest kali ni dianjur oleh cik edriena...contest ni diberi nama "WITHOUT BORDERS CONTEST"...memandangkan cik adriena telah meng'invite' aku masuk, aku pun dgn berkobar2 terus cri gmbar yg kiut-miut tuk masuk contest ni...hehehe...ade 2 bhgian..aku dgn tamaknye nak masuk 2-2 skali..sbb cik edriena ckp leh msuk 2-2..ki3..astaghfirullah..cik sha..cik sha...tamak bebenor...T_T...abaikan ketamakan aku tuh..huhu..

ok..seperti biasa..sebelum aku tunjuk gmbr yang telah aku pick tuk bertanding dlm contest ni...biar la aku bgtau dlu syarat2 yg telah diwajibkan oleh cik edriena..nak thu lebih lanjut sila la klik2 pd gmbar banner contest di atas @ kat nma contest yg aku hi-lite kaler merah tu..nnt korg akan dibawa berjalan terus ke blog cik edriena..kepada bloggers yg berminat,sila bca dlu jenis contest & syarat2 nye ni eh...


PART 1

upload gambar anda sndri yg telah di'edit' dgn cantik..edit la cmne pun mengikut kreativiti anda..cik edriena xmo gmbr yg fresh kuar dari kamera ye..

ohh..jgn lupe letak nama blog anda pd gmbar sekali ye..

PART 2

upload gmbar saat2 terpenting dlam hidup anda..

cnth:konvo,kawen,tunang & sebagainye..

jgn lupe critakan ape yg terjadi dlm gmbr tu ye..

SYARAT2

wat entri dgn tajuk "WITHOUT BORDERS CONTEST"..

upload gmbar yg nak dipertandingkan..

inform kategori mna yg anda masuk..kalo 2-2 cakap masuk 2-2 skali...(^_^)

link entri yg anda wat ni ke entri contest kat blog cik edriena

pastu jgn lupe tglkn link entry anda kt comment box entry cik edriena..

TARIKH TUTUP: 31 JANUARI 2010
HADIAH: PART 1 (RM100) PART 2 (RM50)

dh settle aku bebel pasal syarat..tiba la masanye aku nk pertandingkan gmbo aku..cik edriena sila wat penilaian ye..chaiyok2!!jgn pening2...


PART 1

*click gmbr utk tumbesaran*

ni la gmbar yg aku pertandingkan tuk PART 1...sggh kusyhuk aku di situ menadah tgn meng'amin'kan doa..huhuhu...gmbar ni telah disnap oleh 'paparazi' iaitu kwn sekerja besfren aku semasa majlis tunang besfren aku tu...muke nmpk putih berseri2 penuh cahaya keimanan..hahaha..tebal noo bedak aku pakai..T_T...setelah di'edit' inilah gambar yang terhasil...quote tu aku ciplak dr internet ye..mekaseh...kite ke part seterusnye...


PART 2

*click gmbr utk tumbesaran*

ni pulak gmbar yg aku pertandingkan untuk PART 2..the most memorable moment in my life..gambar aku KONVO..yeay!!!gambar ini telah dicapture pada 10/10/2009 oleh bakal kakak ipar aku...hik3...kenapa gambar ni kami semua mendongak ke atas??..sebabnye msa ni kami semua terlalu letih kerana terlebih excited bergmbar smpai ke malam sehingga terduduk2...walaupun byk mata yg memandang gelagat x siuman kami ni...tp kami sume buat 'derk' je..jnji kami dpt bergambar walaupun dh letih..muke pun abes dh berminyak2 sume..ish3..kaki aku melecet teruk masa ni sbb aku pkai kasut tutup bertumit tinggi..ohh..sgt sakit...padan muke aku..huhu...

kami konvo sidang yang kedua pd ari pertama..jdi kuar dewan konvo pun dh hmpir gelap walaupun msa tu bru nk pukul 6..maklum la...kat Sabah kan gelap awal..ohh..lupe nak bgtau..aku konvo kat UMS..msa aku konvo ni mak aku x p..huhu..sedih...jdi kat sana aku stay dgn famili boifren aku kat otel..aku menempel dgn dorg spnjg berada kat Sabah..sungguh muke x malu aku ni..huhu..tp xpe sbb bakal mentua aku sgt baik ati n menerima aku..ohh..sgt terharu..eh melalut pulak...gmbar di atas tu aku dikelilingi oleh boifren aku(yg depan skali),encik otai,cik dayah, cik yan n cik akma...mintak maap kpd cik yan n cik akma sbb gmbr nye nmpk dagu shaja sbb subjek utama dlm gmbar ini adalah aku..ngahaha..sggh kejam cik sha ni...ni la saat2 yg paling aku xleh lupe..sgt gembira kerana aku berjaya bergelar seorang GRADUAN..skrg aku tgh bertungkus lumus mencari kerja..kepada kwn2 blogger semua tolong doa2kan aku dapat kerja cepat2 ye...sebab aku nak balas budi mak aku pulak..sekian terima kasih..itu shaja ceritera aku untuk gmbar ini...

tett!!!!selesai kerja aku..mintak maap sebab aku mmg x pndai nk karang ayat best2 utk bercerita..cik edriena sila buat penilaian..saya redha dgn segala keputusan cik nnt...T_T


bisik2::jom kite meramaikan contest cik edriena..hadiah lumayan dowh..
wang ringgit!!!wang ringgit!!
!

Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)

8 love notes:

Edriena Hazelina said...

thnx riesha!
part 1. nanti saye masukkan dalam entry.
part 2. teringat lak mase konvo dulu. hehe..

Zura said...

good luck cik sha... :)

♥CIK SHA♥ said...

cik edriena:welkum2..sya nk menang eh?kui3..

zura:thanx zura..leviu!!!

Love Says it All~ said...

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 23RD & 24th january 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 20TH JANUARY 2010 @ 9PM

WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

nuhan said...

amboii contest lg! haha gud luck cik sha~ :)

Eyriqazz said...

so cute n nice picture tu..good luck ya

Ada Apa Dengan Hanis Zalikha

Aura Hanis Zalikha

dd dudu said...

heee sweet picture ;)

♥CIK SHA♥ said...

nuhan::ngahaha..biase la num..tenkiu2..

eyriqazz::hik3..kembang semangkuk sat..xde cute mna pun..kui3...tenkiu2..

dd dudu::heee..mekaseh2...wish me luck k...(^_^)



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com