Friday, 27 November 2009

SALAM AIDILADHA



Salam Aidiladha 1430Hijrah...
Bersama-sama kita menghayati pengorbanan Nabi Ibrahim a.s dan anaknya,Nabi Ismail a.s...
Semoga segala pengorbanan yang telah kita lakukan mendapat keberkatan dan keredhaan daripada Allah SWT...insyaAllah...amin...



Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)

Akhirnya.....



Setelah bertungkus-lumus berjam-jam edit template sendiri akhirnya aku berjaya siapkan blog(diari digital) aku ni..fuh...jenuh betul nak edit coding..mujur la ade gak ilmu serba sedikit..hehehe...

Nasib baik mood aku ok ari ni..kalau tak jangan harap aku nak ngadap buat blog ni...saja2 tangan gatal nak tulis blog..macam seronok je baca blog orang..tetiba tergerak hati nak buat blog sendiri...dan inilah hasilnya...


Tujuan aku buat blog ni sekadar nak mengisi kebosanan aku yang masih lagi dok menganggur ni...huuuu..bila la aku nak dapat kerja ni???susah betul nak cari kerja sekarang ni...sambil2 tulis blog ni,mana la nak tahu ada orang terbaca ke..boleh gak aku buat duit...dengan menggunakan kreativiti aku yang sangat suka bab2 buat hantaran perkahwinan...nak buat yang sendiri punya lambat lagi...hehehe...


Ok la...sampai sini dulu catatan aku...dah lewat sangat ni..tidur2...esok Raya Korban...Selamat Hari Raya Aidiladha...(^_^)v




Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)
 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com